Trips mit Auto oder Fahrrad.


In Domburg is altijd veel te doen. Het gezellige stadje ligt direct aan het strand. Het is een van de oudste badplaatsen van Nederland.
In dem tollen Städchen Domburg ist immer viel los. Es ist mit Scheveningen das erste Badeort von der Niederlande. (3 Km).Veere ist klein, aber sehr interessant. Die tolle historische Altstad ist sehr berühmt. Damals kamen die Handelsschiffe aus England. Der Fischerhafen funktioniert jetzt als Jachthafen. Abstand nur 7 km. Der Nahm Veere bedeutet: Fahrdienst ab Kampveerse Toren nach der Überseite, Kamperland. Im Sommer geht diese tolle Schiffahrt noch immer (Bild mit blaues Schiff). Walcheren war damals ein Insel.
Veere is een prachtig oud havenstadje. Eerst kwamen de wolschepen uit Engeland. Toen de vissersschepen en nu is er een jachthaven. Afstand: 7 km.
De naam Veere komt van de veerdienst van Veere (Kampveerse Toren) naar de overkant, Kamperland. Omdat Walcheren een eiland was. Deze boottocht kunt u nog steeds maken in de zomer en is zeer aan te bevelen, vooral als u hem opneemt in een fietstocht. Middelburg, historische hoofdstad met vele prachtig gerestaureerde gebouwen, restaurants, winkels en een station.
Middelburg, tolle Haubtstad, mit schöne, restaurierter Altstadt. Gescháfte, Restaurants und Bahnhof. (12 km).

Vlissingen 2e Havenstad van Nederland met fraaie Boulevard. Er is veel te zien en te beleven. (ca. 15 km)
Vlissingen, 2e Hafenstadt viel zu erleben; tolle Boulevard, restaurants und Terrassen.

Vlissingen is mooi, ook 's avonds. De loodshaven en de cafeetjes zijn beslist de moeite waard. Michiel de Ruyter en het Arsenaal.
Vlissingen by Night.

Strandleven van Oostkapelle.


Zierikzee, mooi oud stadje (20 minuten rijden over de Zeelandbrug)
Zierikzee, tolle Altstadt. (20 Minutenfahrt via schöne Zeelandbrücke).)En tenslotte: Antwerpen; vriendelijke, Nederlandstalige, mooie stad aan de Schelde op slechts 1 uur rijden.
Und schliesslich: Antwerpen, sehr schöne, freundliche Stadt an der Schelde, nur eine Stunde Fahren.

De omgeving van Oostkapelle. Herfst in Oostkapelle
The surroundings of Oostkapelle in Autum.

Die Umgebung von Oostkapelle im Herbst.

 Fietsen door het mooie Zeeuwse landschap. Puur genieten!Geen opmerkingen:

Een reactie posten